RydopHent i App Store

Brug for hjælp?

Skriv til support@rydop.theill.com med spørgsmål, fejl eller idéer. Skriv gerne din iPhone-model, iOS-version og kort, hvad der skete.

Spørgsmål og svar

Bliver mine billeder uploadet?

Nej. Rydop gennemgår billederne på din iPhone og sender dem ingen steder hen.

Kan jeg fortryde en sletning?

Ja. Alt, Rydop sletter, ligger i Nyligt slettet i Fotos i 30 dage, og du kan gendanne det derfra.

Hvorfor frigøres pladsen ikke med det samme?

iOS holder slettede billeder i Nyligt slettet i 30 dage. Tøm albummet i Fotos, hvis du vil have pladsen med det samme.

Vælger Rydop mine favoritter?

Nej. Favoritter og redigerede billeder bliver aldrig valgt på forhånd. I indstillingerne kan du skjule favoritter helt.

Hvorfor vil Rydop se alle mine billeder?

For at finde dubletter på tværs af hele biblioteket. Du kan også give adgang til udvalgte billeder; så rydder Rydop kun op i dem.

Virker det med iCloud-billeder?

Ja. Rydop kigger på de små udgaver, der ligger på telefonen, og henter aldrig originalerne fra iCloud for at gennemgå dem.

Hvad koster den?

Ingenting. Vil du gerne give lidt tilbage, kan du blive supporter inde i appen og få prale-ikonerne.

Hvordan får jeg mine supporter-ikoner tilbage på en ny telefon?

Åbn Indstillinger i Rydop, rul helt ned, og tryk på Gendan køb, med den Apple-konto, du købte med.